Social

#infectie coronavirus #coronavirus # infectie cu west nile #west nile #virus west nile

Moarte tragica! Barbat din Galati infectat cu West Nile si Covid-19

Un barbat din Galati s-a infectat cu West Nile la locuinta sa din Alba, unde a mers pentru a efectua munci agricole. Virsul West Nile se transmite prin intepatura de tantar.

 

Dupa ce a luat virusul i s-a facut rau si a ajuns la spital unde medicii au spus ca este infectat si cu noul coronavirus.

Barbatul a simtit ca i se face rau si a cerut ajutorul fiilor sai sa-l duca inapoi in Galati. Pe drum insa i s-a facut si mai rau si a fost chemata ambulanta.

Galateanul a fost transportat la UPU a Spitalului Judetean Buzau, unde a fost diagnosticul cu meningita, respectiv cu virusul West Nile, virus transmis de tantar. Ulterior, medicii au descoperit ca barbatul era infectat si cu coronavirus. Barbatul a fost transferat la Spitalul "Victor Babes" din Bucuresti, dar starea acestuia s-a degradat rapid si in cele din urma a pierdut lupta cu viata, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea