Social

#carti scrise in penitenciar #Laurentiu Streza #dna #gigi becali # mitropolitul ardealului

Mitropolitul Ardealului, la DNA! Cercetat in dosarul lucrarilor stiintifice scrise in penitenciare

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza este audiat la DNA in cazul lucrarilor stiintifice scrise in penitenciare. Acesta este cercetat dupa ce a coordonat o carte scrisa de George Becali in spatele gratiilor.

Laurentiu Streza nu a facut declaratii la intrarea in sediul DNA. Acesta a venit insotit de un avocat care a declarat ca mitropolitul va fi audiat ca martot in dosar, potrivit realitatea. "Este foarte important ca Inaltpreasfintitul sa dea declaratii in calitate de martor si atat", a spus acesta.

In timp ce se afla in penitenciar, Gigi Becali a facut o cerere directorului Penitenciarului Poarta Alba din judetul Constanta, prin care solicita obtinerea unor conditii mai bune pentru scrierea unei carti.

Becali a scris cinci carti in perioada in care s-a aflat incarcerat la Poarta Alba: "Muntele Athos, patria ortodoxiei", "Steaua si Becali", "Becali si politica. Inceputurile", "Iubirea milostiva si mantuitoare", "Becali Parlamentul Europei si Parlamentul Romaniei", potrivit mediafax.ro.

Coordonatorii stiintifici ai lui Gigi Becali sunt mitropolitul Ardealului Laurentiu Streza, care i-a coordonat cartea "Iubirea milostiva si mantuitoare", editura Saeculum 2014.

Alti coordonatori ai lui Becali au fost IPS Teodosie (care preda la Universitatea Ovidius din Contanta), prof. univ. dr. Viorel Cojocaru (Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti) si Dan Pavel, politolog si conf. univ. dr. (vechi consultant politic al latifundiarului din Pipera), scrie libertatea.ro.

Sursa foto: voxpublica.realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea