Social

Mitrea, sufocat de ras

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Miron Mitrea , s-a distrat copios, ieri, in sedinta de plen. In timp ce prezenta, de la tribuna oficiala, o serie de propuneri legislative neobisnuite, Mitrea "a suferit" o criza de ras.

Ceea ce initial au fost cateva zambete pe sub mustata s-a transformat in hohote de ras, sughituri, lacrimi si toate manifestarile specifice unui astfel de atac de ilaritate.

TROTUARUL, BATA-L VINA

Mitrea a izbucnit zgomotos in ras in momentul in care a ajuns la o propunere legislativa privind modernizarea trotuarelor in mediul rural si la proiectul referitor la plantarea de pomi fructiferi pe marginea drumurilor nationale si comunale. Rosu la fata, presedintele de sedinta a incercat, fara succes, sa citeasca mai departe proiectele de lege inscrise pe ordinea de zi. Dupa cateva secunde, Miron Mitrea si-a cerut scuze fata de colegi, a baut apa, incercand sa-si potoleasca rasul, si a continuat sedinta.



APOGEU

Punctul maxim al acestui incident a fost atins in momentul in care Mitrea a trebuit sa prezinte o propunere legislativa privind achizitionarea unor barci cu motor, in localitatile care au avut de suferit in urma inundatiilor. "Am un moment mai dificil", le-a spus Mitrea, printre sughituri, deputatilor prezenti in sala. In sprijinul pesedistului a sarit deputatul PNL, Mona Musca , care a explicat ca "este de plans" ca in Parlament se dezbat astfel de initiative.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea