Social

Mitrea: "Stolojan e o codoasa politica"

Coordonatorul de campanie al PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca liderului PD-L Theodor Stolojan este "codoasa politica", care muta candidati dintr-o parte in alta.

"Sunt destul de uimit sa vad ca Theodor Stolojan crede ca toti colegii sunt ca dansul. Daca dansul a schimbat social-democratia pe liberalism si acum a devenit popular, crede ca toti oamenii din tara asta vor putea sa faca acest traseism politic. Nu ma asteptam ca doar cu cateva zile inainte de depunerile candidaturilor sa apara pe post de codoasa politica si sa mute candidati dintr-o parte in alta. Stia ca nu au foarte multi oameni de calitate pentru aceste alegeri si vor sa ia din alta parte, dar n-or sa ia de la noi", a declarat Mitrea.

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat sambata ca partidul din care face parte este deschis social-democratilor competenti si integri.

"PD-L este un partid deschis catre oameni competenti si care au integritate, iar daca sunt oameni din PSD care au aceste calitati si doresc sa vina la noi sigur ca fiecare organizatie a Partidului Democrat-Liberal are competenta de a judeca asemenea situatii", a afirmat Theodor Stolojan.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea