Social

Mitrea muta solutia imorala la UDMR

Liderul PSD ii acuza pe maghiari de tradare in 2004, in timp ce acestia ii transmit lui Mitrea sa-si vada de reforma in partid.

Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, acuza UDMR de tradare. Liderul social democrat sustine ca in 2004, cand Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile, dar a pierdut guvernarea, dupa ce umanistii au trecut de partea Aliantei D.A., nu doar oamenii lui Voiculescu ar fi tradat, ci in primul rand formatiunea maghiara.

"Traian Basescu a facut un artificiu in 2004 si a unit grupurile parlamentare de la Senat ale PD si PNL si in felul acesta i-a bagat pe ei impreuna si au avut cu un parlamentar mai mult. (...) Sigur, s-a bazat si pe faptul ca ne-au tras clapa ungurii, banuim ca organizatia de Cluj, pentru ca de acolo s-a rupt filmul, si care dupa ce semnasem cu ei acordul au fugit in partea cealalta.
Publicitate

Iar vestita tradare a PC a fost pe jumatate tradare, pentru ca ei au spus de la inceput ca daca ungurii pleaca nu putem face majoritatea, pleaca si ei", a spus Mitrea, la Reghin , citat de MEDIAFAX.

Senatorul UDMR de Cluj, Peter Eckstein-Kovacs, l-a pus imediat la punct pe Mitrea. Domnul Mitrea sa nu vorbeasca asa, pentru ca noi nu am fost niciodata iobagii PSD. Nu am pe cine sa tradam, pentru ca noi nu am avut o intelegere cu PSD, iar eu, care sunt liberal si nu am agreat niciodata practicile PSD, am apreciat totusi comunicarea buna pe care am avut-o intr-o perioada. UDMR trebuie sa se aseze langa fortele progresiste din aceasta tara, iar PSD trebuie mai intai sa devina un partid social democrat autentic , nu doar formal", a declarat Eckstein.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea