Social

Mitrea: “Daca in PSD vor incepe jocuri nu voi participa la ele”

Liderul de campanie al PSD, Miron Mitrea , a declarat astazi ca in cazul in care in PSD "incep jocuri", se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei.

Miron Mitrea a precizat ca va intra "cu foarte mare placere " in cursa pentru Capitala doar daca este sustinut de liderii partidului si de PSD Bucuresti .

"Daca organizatia de Bucuresti ma va propune pe mine sa candidez si daca liderii nationali importanti ma vor sprijini, intru cu foarte mare placere in aceasta competitie. In cazul in care in PSD vor incepe jocuri nu voi participa la ele, sunt un om serios, nu ma joc cu candidatura PSD de Bucuresti", a spus Miron Mitrea.

Mitrea a mai spus ca nu cunoaste pozitia actuala a PSD Bucuresti dar ca, din cate stie, organizatia se va aduna intr-o sedinta joi.

"Ponta in general face jocuri de picioare"

Intrebat daca este la curent de nemultumirea exprimata de Victor Ponta si Liviu Dragnea privind candidatura sa la Primarie, Mitrea a spus ca unii lideri mai fac "jocuri de glezne", dar este normal pentru orice partid.

"Domnul Ponta in general face jocuri de picioare ca sa intre in atentia presei, mie imi place de el, este un baiat tanar, va invata sa fie si disciplinat la un moment dat", a afirmat Miron Mitrea.

Lideri ai PSD au stabilit, marti, in cadrul unei reuniuni restranse, ca Miron Mitrea va fi candidatul PSD pentru primaria Capitalei.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea