Social

#autism # miting autism #persoane cu autism

Miting in favoarea drepturilor persoanelor cu autism

O serie de organizatii neguvernamentale vor organiza luni, in Bucuresti, un miting si un mars in sprijinul persoanelor diagnosticate cu autism.

Aceste actiuni sustin "Petitia pentru drepturile persoanelor cu autism", semnata pana in prezent de peste 3.000 de oameni.

Semnatarii petitiei solicita Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si Ministerului Sanatatii ca persoanele cu autism sa nu mai fie nevoite sa declare un coeficient de inteligenta sub 35 sau, de la varsta de 18 ani, sa accepte un alt diagnostic de sanatate mintala, pentru a putea beneficia de servicii sau drepturi.

Reprezentantii societatii civile se vor afla la ora 10.00 in fata Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) pentru a depune petitia. Apoi, reprezentatii ONG-urilor vor merge la Ministerul Sanatatii si la Guvern. Marsul catre Guvern va incepe la ora 12.00 si va avea traseul Bulevardul Magheru - Piata Romana - Bulevardul Lascar Catargiu - Piata Victoriei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea