Social

Miting electoral prezidential transmis in direct

Miercuri, 9 aprilie 2008, de la 20:00 la 22:00 (doua ore!), Traian Basescu a fost invitatul emisiunii Nasul de pe B1. B1 e un post tv nu numai marginal intr-un spatiu mediatic dominat de trusturi deosebit de puternice, dar si compromis prin gravele concesii facute unui gust public la nivel de toaleta din boscheti.

Impins de saracia mijloacelor financiare, dar si de amatorismul jalnic al angajatilor, la periferia ratingului, postul incearca sa supravietuiasca prin frecventarea unor personaje precum Laura Andresan, Monica Columbeanu, refuzate pina si de posturile de radio pirat.

La rindu-i, Nasul e o emisiune de bodega de la iesirea din Bucuresti, egalata in mahalagismul subiectelor abordate ( vrajitorii , fenomene paranormale , concubinaje cu batai) doar de tifna moderatorului Radu Moraru, un personaj care se crede jurnalist doar prin faptul ca vorbeste mai mult decit interlocutorul.

 

Continuarea in Jurnalul National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea