Social

Mirza il spune lui Flutur sa aiba grija de "culcusurile PDL-iste"

Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Suceava , Gavril Mirza, l-a sfatuit pe liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur , sa se preocupe de „culcusurile PDL-iste”, si sa ii lase in pace pe social democrati.

Declaratiile acestuia vin dupa ce Flutur a afirmat ca ofensiva declansata de democrat-liberali la nivelul judetului va elimina „culcusurile” pe care PSD si le-a facut la nivelul Consiliului Judetean, institutie condusa de Gavril Mirza. „Credeam ca domnul Flutur are atata rusine fata de locuitorii acestui judet sa se abtina la astfel de declaratii in postul Pastelui . Si vreau sa-i transmit ca PSD-istii au locuri de munca si nu culcusuri”, spune Mirza.

Liderul PSD Suceava i-a transmis lui Gheorghe Flutur ca ar trebui sa aiba grija de „culcusurile” PDL-iste, localizate in unele institutii descentralizate din judet. Gavril Mirza spune ca PD-L are numerosi membri aflati in functii de conducere la institutii sucevene sau functionari publici .

„Sunt salariati ai statului, dar care fac politica PDL-ista de dimineata pana seara. Si daca vrea exemple, sa inceapa cu domnul Carcalete Petru, care in afara de politica numai grija scolii nu o mai are. Apoi cu cei de la silvic, de la Directia Veterinara, dar si cu cei de la APIA, care nu si-au facut datoria fata de cetatenii judetului Suceava si de doi ani agricultorii suceveni nu au primit nici un leu”, a subliniat presedintele PSD Suceava. (continuarea in Suceava News)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Suceava News

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea