Social

#miron mitrea #psd #congres #preşedinţie

Miron Mitrea va candida la presedintia PSD

Fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea , este hotarat sa candideze la presedintia partidului, la urmatorul congres. El e hotarat sa lupte impotriva grupurilor care vor excluderea lui din PSD.

"Da, cu siguranta voi candida. Atunci cand va fi el (n.r., congresul), peste un an, peste doi", a declarat Miron Mitrea pentru Gardianul. Senatorul va lupta cu "gasca lui Hrebenciuc ", care "vrea sa ma excluda din partid pentru ca sunt incomod".

Miron Mitrea a inceput de ceva vreme lupta impotriva grupului din care fac parte Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie, pe blogul personal si in declaratii publice.

Dezvaluirea lui Mitrea despre existenta unui grup de oameni care monitorizeaza partidul in presa si online si scriu comentarii favorabile PSD se pare ca a suparat mai marii partidului.

"Ma bat cu ei pana la capat. Nu pot fi dat afara . Eu am dreptate", a mai spus Miron Mitrea. El i-a atentionat pe rivalii din PSD ca, indiferent daca congresul va fi organizat in 2010 sau 2011, el va candida.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea