Social

Miron Mitrea: "Nu cred ca PSD va avea doi candidati"

Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea , si-a exprimat astazi speranta ca senatorul Sorin Oprescu va renunta la intentia sa de a intra in cursa ca independent.

"Nu cred ca PSD va avea doi candidati. Vom merge pe un singur candidat si se va sti care este acest candidat vineri dupa CEX ", a declarat Mitrea .

Miron Mitrea  a precizat ca nu se fac nici un fel de  negocieri in partid pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Bucuresti .

"Nu sunt negocieri, nu stam sa negociem cine ce face. Eu sunt convins ca se va gandi si va ramane in echipa partidului si cred ca va fi o surpriza placuta si pentru voi si pentru colegii din teritoriu", a mai declarat Mitrea.

Miron Mitrea a declarat ca se simte capabil sa intre in lupta cu Vasile Blaga, reprezentantul PD-L.

 "Prezenta lui Blaga e un semn ca va fi o campanie extrem de serioasa. Sunt convins ca pot sa tin piept oricarui contracandidat pentru orice functie pentru ca sunt politician si stiu sa ma bat", a mai spus Miron Mitrea.

Potrivit cotidianului Gandul, Sorin Oprescu este hotarat sa candideze ca independent la primarie, in cazul in care Comitetul Executiv va face o alta alegere.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea