Social

#miron mitrea #psd #viorel hrebenciuc #madalin voicu #mircea geoana

Miron Mitrea lanseaza un apel electoral catre PSD-isti

Senatorul PSD Miron Mitrea a lansat un apel la adresa colegilor de partid inainte de alegerile europarlamentare. El i-a rugat pe social-democrati sa mimeze interes pentru partid pana la sfarsitul campaniei electorale.

Demiterea lui Madalin Voicu l-a facut pe Mitrea sa ceara "infranarea intereselor personale" din partid, care duc la razbunari interne.

"In numele membrilor simpli buimaciti de cele ce se intampla acum cu partidul lor, fac un apel catre grupul de interese care a pus mana vremelnic pe sefia PSD: prefaceti-va macar trei saptamani ca va pasa de partidul acesta. Puneti frau intereselor personale. Macar sa trecem alegerile", a postat Miron Mitrea pe blog.

Mitrea se considera o victima a reglarilor de conturi executate de grupul de interese reprezentat de Viorel Hrebenciuc cu acordul presedintelui PSD, Mircea Geoana.

"Eu personal, dar mai ales cei considerati apropiati mie, au fost tintele acestor razbunari. Arsenalul folosit a fost divers, de la sicane puse in practica de procurori politici, la inlocuiri din functii si chiar excluderi din partid. Pedepsirea lui Madalin Voicu este doar ultima isprava a acestor baieti destoinici. Dar si cea mai grava. Pentru ca ea s-a produs intr-un moment extrem de sensibil pentru partid", crede Miron Mitrea.

 

Citeste si

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea