Social

#miron mitrea #demisie #parlament

Miron Mitrea a demisionat din functia de parlamentar

Miron Mitrea a renuntat miercuri la functia de parlamentar pentru a se pune la dispozitia justitiei in dosarele in care este anchetat. Mitrea spune ca a recurs la acest gest pentru a demonstra ca este nevinovat .

De la tribuna Parlamentului, Miron Mitrea a declarat ca gestul sau a fost si este singura modalitate pe care a gasit-o pentru a scapa de reprosurile ca se ascunde in spatele imunitatii parlamentare. "M-am prezentat la fiecare chemare a procurorilor si am sa ma prezint in continuare", a precizat Mitrea.

Mitrea a mentionat ca gestul sau nu a fost facut pentru a se pune la dispozitia Procuraturii si ca nu are niciun pic de incredere in procurorii politici de la DNA. "Sunt cuvinte precum onoare si cuvant-dat care fac parte si care definesc orice barbat si orice pozitie de barbat politic", sunt notiuni in care Miron Mitrea sustine ca inca mai crede.

Continuarea in Realitatea TV


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea