Social

#weekend #vremea weekend #vremea mare # weekend litoral

Miroase a toamna: Iata cum va fi vremea in weekend!

Vremea incepe sa intre in tiparele firesti, cel putin prin valorile termice inregistrrate in aceasta perioada. Norii, ploile razlete si temperaturile mai scazute de 30 de grade Celsius par sa vesteasca apropierea rapida a toamnei. Iata cum va arata harta meteo a Romaniei in urmatoarele zile.

Vineri, norii isi vor face aparitia in toate regiunile tarii, chiar daca cele mai mari sanse de ploaie se vor intalni in centrul Romaniei si pe crestele muntilor. Valorile termice inregistreaza o scadere treptata, fiind cuprinse intre 25-30 de grade Celsius, cu exceptia nordului Moldovei unde acestea coboara brusc pana la 19 grade.

Sambata, aria ploilor se extinde treptat in mai multe zone din tara, afectand atat Bucurestiul si cateva judete din Muntenia, cat si Banatul si zona de nord a Moldovei. Temperaturile oscileaza intre 25 si 28 de grade Celsius.

Duminica vom avea parte de o vreme urata in toata tara. Ploile acopera cea mai mare parte a Romaniei, mentinand temperaturile la valori de 26-27 de grade Celsius, ceva mai scazute in Banat si Maramures, unde mercurul din termometre va cobori pana la 23 de grade. Ultima zi de weekend strica inclusiv planurile turistilor de pe litoral, acestia fiind nevoiti sa se ratraga din fata ploilor reci.

Foto: cruduiuliana.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea