Social

Mirel Radoi i-a cerut scuze lui Piturca

Razboiul dintre internationalul Stelei, Mirel Radoi , si antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, este pe punctul de a lua sfarsit. Radoi a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca ii pare rau ca a intrat in conflict cu selectionerul, dar si ca ar fi trebuit sa aiba o discutie privata cu Piturca si nu prin intermediul presei, cum s-a intamplat. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Regret ca am fost intr-o polemica cu antrenorul cu care am lucrat patru ani la Steaua, cu care am avut clipe bune si mai putin bune. Sper ca acest conflict sa se incheie. Imi pare rau, Piturca a fost primul antrenor care m-a adus la Steaua, nu trebuia sa se intample. Trebuia sa avem o discutie intre patru ochi. Nu am fost influentat de nimeni, daca era asa, faceam acest pas mult mai devreme, dar nu m-a influentat negativ cineva, a mentionat Radoi. Stelistul a gasit si motivul acestui conflict: orgoliul. A fost orgoliul meu dus la extrem si nu a fost un lucru bun. Nu stiu daca faptul ca secundul Stefan Iovan m-a urmarit in Cipru este unul din motivele impacarii, insa ceea ce am facut azi, trebuia sa fac mai demult, sunt sigur de asta, a completat Radoi.



Radoi a subliniat ca nu a tinut sa-si recunoasca vina numai pentru a reveni printre tricolori , ci si pentru linistea sa sufleteasca. Am facut asta in primul rand pentru linistea mea sufleteasca. Nu vreau sa gandeasca cineva ca imi cer scuze ca sa ajung la Nationala, ci vreau ca aceasta cearta sa se termine. In schimb, Radoi este convins ca, daca va juca bine, va fi convocat la echipa nationala. Daca voi juca bine, voi fi chemat, sunt sigur. Daca voi juca prost, cum poate cineva sa ma convoace?, a spus stelistul.

La aceeasi conferinta de presa a luat parte si finantatorul militarilor, Gigi Becali, care nu s-a putut abtine sa nu dea o declaratie in stilul caracteristic, asemuindu-se cu Nicolae Ceausescu. Mirel o sa mai joace mult aici, inca cinci ani, ca de-aia a semnat contract. Eu fac cum facea Ceausescu, le dadea ba ARO , ba televizoare, ba playere sau casetofoane. Nu asa facea el? Asa ii tin si eu. Acum le dau bani, nu le dau break sau ARO, cum le dadea Ceausescu, a spus Becali. (Alin Dobrescu)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea