Social

#cm 2010 #euro 2008 #cupe europene #liga i #mircea sandu

Mircea Sandu: Echipele din Liga I n-au valoare de Europa

La final de an Mircea Sandu a acceptat sa faca o retrospectiva a anului fotbalistic 2008 si a vorbit despre Liga I dar si despre echipa nationala a Romaniei.

"In Liga I campionatul pana acum este unul echilibrat, ceea ce este imbucurator. Dar din punct de vedere valoric am mari indoilei, atat din prisma fotbalistilor romani, cat si cei straini. E bine ca se fac lucuri bune, cum se intampla la Urziceni, Vaslui sau Craiova. Criza aceasta financiara va afecta multe cluburi, dar am un proiect de diminuare a echipelor din campionat. Sa trecem la o formula de maxim 12 formatii in primul esalon . Anul acesta Rapid, Dinamo si Timisoara au fost marile dezamagiri . Ma bucura foarte mult fotbalul pe care l-a aratat CFR-ul in Liga. Au avut prestatii bune meci de meci. Ar fi bine sa nu mai avem atatea echipe prin Europa, pentru ca nu fac bine deloc coeficientului de tara. La EURO nu puteam face mai mult. In toamna cand ne-a batut Lituania, noi eram intr-o situatie mai dificila..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea