Social

#mircea sandu #dna #fotbal #campionat

Mircea Sandu anchetat de DNA

Mircea Sandu , presedintele Federatiei Romane de Fotbal este anchetat de DNA pentru luare de mita in cazul oragnizarii Euro 2010, informeaza realitatea.net.

Informatia despre luarea de mita a aparut pentru prima oara in cotidianul italian Gazzetta dello Sport . Jurnalistii de la aceasta publicatie au acuzat ca reprezentantii mai multor federatii de fotbal ar fi primit mita pentru a vota ca Polonia si Ucraina sa organizeze Campionatul European din 2012.

Mircea Sandu se afla si el pe lista celor care ar fi luat mita. Seful FRF a fost informat de UEFA despre acest caz.

"Am primit de la UEFA un comunicat, in care ne-a informat si pe noi secretarul general. Pana ieri a dat un termen ca persoana care acuza sa faca dovada afirmatiilor si acuzatiilor, daca nu, UEFA isi rezerva dreptul sa-l dea in judecata. Si eu am sa urmaresc cazul. Sa vedem pe cine s-a suparat. Daca s-a suparat pe Mario Lefkaritis, presedintele federatiei cipriote si membru în Comitetul Executiv al UEFA, o fi ca l-a dat afara din federatie", a declarat Mircea Sandu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea