Social

#mircea rednic #cristi borcea #dinamo

Mircea Renic si Cristi Borcea parasesc Dinamo

Dupa alegerea lui Cornel Dinu ca manager sportiv al Dinamo, antrenorul Mircea Rednic a renuntat la functia lui in cadrul clubului, iar fostul presedinte executiv, Cristi Borcea, vrea sa renunte la pachetul de actiuni pe care il detine.

Presedintele Consiliului de Administratie al Dinamo a anuntat ca, in cadrul noii organigrame a clubului din Stefan Cel Mare, Cornel Dinu va prelua toate atributiile detinute pana acum de Borcea.

Rednic a renuntat la functia de antrenor imediat ce a aflat vestea, desi se afla in negocieri cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului.

"Decizia am luat-o azi-dimineata la ora doua. Am renuntat sa mai fiu antrenorul lui Dinamo dupa ce Cornel Dinu a fost numit manager sportiv. Nu stiu de ce m-au mai chemat din Belgia sa discutam, intrebati sefii. Cum sa colaborez cu un om care arunca cu noroi in mine si vorbeste lucruri total neadevarate despre mine? Pusesem aproape toate detaliile la puncte cu actionarii. Trebuia sa facem o reconstructie a echipei si obiectivul nu era titlul, ci o participare intr-o cupa europeana . Nu am nimic de reprosat nimanui. Decizia mea este irevocabila, nu mai e cale de intors", a explicat Rednic, citat de Adevarul.

Odata cu Mircea Rednic, antrenorul secund Jean Vladoiu va parasi si el echipa tehnica a echipei. Si Vasile Turcu a anuntat de mai multe ori ca se va retrage din actionariatul clubului, iar plecarea lui Rednic si a lui Borcea i-ar putea precipita plecarea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea