Social

Mircea-mobil, cu Geoana afis

In toate deplasarile din tara, liderul PSD este insotit de un birou pe roti pe care si-a lipit un afis cu, bineinteles, Mircea Geoana.

Mircea Geoana bate din nou tara. Astazi se va afla la Tulcea. La peregrinarile prin tara, liderul PSD este insotit de un adevarat cabinet pe roti. Microbuzul, cu afisul lui Geoana lipit lateral, a fost decorat cu insemnele lui Geoana si ale PSD in Romania, la o haine , camasi si cravate. Fiecare geam este prevazut cu perdele care fac imposibila orice privire indiscreta de afara.

Masina cu trecut incert

Liderul PSD nu foloseste masina cu poza lui Mircea Geoana, ci prefera limuzina Senatului. De obicei, cu Mircea-mobilul merg consilierii. Microbuzul nu este al PSD - sustine Mara Stefan, consiliera de imagine a lui Geoana. Ea spune ca automobilul este inchiriat de la o firma, dar nu stie detalii. Nimeni de la Biroul de presa al PSD si nici macar secretarul general, Miron Mitrea, n-a stiut sa spuna al cui este microbuzul.

Eu l-am vazut in curte, dar nu stiu al cui e, afirma acesta. Seful Biroului de presa al PSD ne-a spus ca autoturismul ar apartine de fapt PSD, ca urmare a unei colaborari intre noi si laburistii englezi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea