Social

#sahtior #lucescu #fotbal #decoratii #presedinte #ucraina #cupa uefa

Mircea Lucescu si romanii de la Sahtior, decorati de presedintele Ucrainei

Romanii de la Sahtior au fost decorati de presedintele Ucrainei. Antrenorul Mircea Lucescu, fundasul Razvan Rat, secundul Alexandru Spiridon, antrenorul de portari Marian Ionita, masorul Victor Hexan si ceilalti membri ai echipei castigatoare a Cupei UEFA au primit astazi medalii din mana presedintelui Ucrainei, Victor Iuscenko .

Lucescu a fost decorat cu Ordinul de Merit clasa a II-a , Razvan Rat a primit Premiul pentru Curaj, clasa a III-a, antrenorul secund Alexandru Spiridon si masorul Victor Hexan au fost decorati cu Medalia pentru Munca si Victorie, in timp ce antrenorul portarilor, Marian Ionita, a primit si el Ordinul de Merit clasa a III-a, dupa cum noteaza Realitatea TV.

Jucatorii echipei ucrainene care au castigat Cupa UEFA au primit din partea presedintelui Iuscenko Premiul pentru Curaj, clasa a II-a, respectiv clasa a III-a, in timp ce fotbalistii care au evoluat mai putin in meciurile din Cupa UEFA si oficialii clubului au primit din partea presedintelui ucrainean Medalia pentru Munca si Victorie. Aceste decoratii au reprezentat, dupa cum precizeaza presa ucraineana, modul in care statul ucrainean le multumeste jucatorilor care au adus in tara vecina o cupa atat de importanta.

In cadrul ceremoniei de la palatul prezidential din Kiev, jucatorii de la Sahtior Donetk i-au prezentat lui Victor Iuscenko cupa castigata, oferindu-i apoi un tricou al echipei, inscriptionat cu numele sau si numarul 20, precum si o minge cu autografele jucatorilor.

Pe 20 mai Sahtior Donetk a castigat Cupa UEFA, dupa ce a trecut in finala competitiei de echipa germana Werder Bremen.

Sursa foto : www.shakhtar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea