Social

#piturca #nationala #mircea lucescu #gica hagi #meci #fotbal #antrenor

Mircea Lucescu si Gheorghe Hagi, pe lista posibililor inlocuitori ai lui Piturca

Inaintea meciului cu Austria , mai multe nume de posibili selectioneri apar in presa romaneasca. Astfel, Cotidianul inainteaza in “competitie” numele lui Mircea Lucescu, in timp ce in Gandul, apare numele lui Gica Hagi . Actualul selectioner, Victor Piturca , spune insa ca nu intentioneaza sa isi dea demisia nici in cazul in care tricolorii vor pierde meciul cu Austria.

Mircea Lucescu lasa sa se inteleaga faptul ca nu ar refuza sa preia Nationala. Intr-un interviu pentru cotidianul.ro, Lucescu spune ca "Nationala este insa ceva ce nu se refuza, iar in ceea ce ma priveste am anumite restante de achitat, mi-a ramas ceva de demonstrat", insa adauga faptul ca atmosfera de la echipa nu ar trebui tensionata inutil, mai ales inaintea unui meci important, asa cum este cel cu Austria.

Si Gheorghe Hagi se afla pe lista posibililor viitori selectioneri in cazul plecarii lui Piturca. Hagi, care a mai antrenat Nationala a precizat insa ca nu vrea sa vorbeasca despre o posibila demitere a lui Victor Piturca cu o zi inaintea meciului Austria – Romania.  

Reactia lui Victor Piturca este insa impasibila in fata discutiilor pe tema unei posibile demiteri de la carma Nationalei. El a declarat ca nu considera ca ar avea motive sa paraseasca echipa nationala, chiar daca rezultatul meciului cu Austria va fi tot o infrangere. Selectionerul a precizat ca in cazul in care rezultatul va fi unul negativ, decizia va apartine Federatiei Romane de Fotbal.

Meciul dintre Austria si Romania se va disputa in aceasta seara, la Klangenfurt, de la ora 21:30. Partida va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea