Social

#suspendare #lucescu #mutu

Mircea Lucescu: Mutu a tradat Fiorentina

Antrenorul formatiei Sahtior Donetk , Mircea Lucescu, este de parere ca Adrian Mutu trebuie sa-si schimbe atitudinea si sa dea dovada de curaj pentru a putea reveni pe teren dupa suspendarea de 9 luni.

" Fiorentina are nevoie de Mutu. Atunci cand el si-a aratat calitatile, si-a dovedit valoarea. Sper ca va avea curajul si forta sa revina. Cred ca vrea sa revina sa joace cu toate costurile, pentru ca e ceea ce stie sa faca cel mai bine. Numai ca trebuie sa isi schimbe complet atitudinea, deoarece Fiorentina l-a ajutat intotdeauna.

Trebuie sa fie mult mai atent. Fiorentina este o echipa mare, dar a avut ghinionul sa-l piarda pe Mutu intr-un moment important. Este adevarat: a tradat echipa, dar trebuie sa ramana la Florenta, deoarece numai Fiorentina il poate ajuta. M-am gandit sa-l aduc la Sahtior Donetk cand era la Chelsea, dar mi-am dat seama ca el doreste sa ramana intr-un campionat care conteaza. Prin urmare, nu ne mai intereseaza", a declarat Mircea Lucescu, pentru Lady Radio.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea