Social

#stiri #sport #ultima ora #fotbal #contract #victorie #campionat #cupa #europa #romania #infrangere #demisie #transfer #cursa #meci #partida #derby #lucescu #rat #critica

Mircea Lucescu il desfiinteaza pe Rat: Cine e el? Nu e Maradona sau Messi

Mircea Lucescu a lansat un atac extrem de dur la adresa fundasului roman Razvan Rat . " Il Luce " este extrem de nervos dupa ce internationalul roman a fost eliminat intr-o partida din campionatul Ucrainei si a decis sa-l pedepseasca pe acesta.

Intr-un interviu acordat celor de la Evenimentul Zilei, Lucescu a explicat de ce nu il foloseste pe Razvan Rat .

"Chiar atat de prost e? S-a scos singur din echipa! Eu nu dau explicatii ! Ca antrenor, cand dai explicatii, esti la cheremul jucatorilor. Eu vorbesc de fata cu toata echipa, anunt jucatorii convocati si cu asta, basta! Nu as fi avut rezultatele pe care le am, daca as fi fost sentimentalist! Cine e sentimental pierde!

A fost eliminat din vina lui la acel meci, iar cel care a intrat, un ucrainean care joaca si la nationala, a evoluat foarte bine. Lui Rat ii expirase suspendarea, dar ce, eram obligat sa-l folosesc? Dupa ce a aflat ca nu e convocat, a venit la mine si m-a intrebat: "S-a intamplat ceva?". Nu s-a intamplat nimic. Asa am decis eu, sa joc cu altcineva in locul lui", a tunat Lucescu, mentioneaza sursa citata.

Tehnicianul spune ca nu se va opune daca Rat va dori sa plece de la Donetk, el fiind un jucator valoros, dar nu unul determinant pentru Sahtior.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea