Social

#critica #mourinho #lucescu

Mircea Lucescu il critica pe Mourinho

Mircea Lucescu a lansat un atac dur la adresa portughezului Jose Mourinho , pe care il acuza ca are un stil cinic de a antrena.

"Nu imi place cum joaca Mourinho. Nu mi-a placut nici la Porto, nici la Chelsea, nici la Inter. Pentru el scopul scuza mijloacele. Nu poti cere foarte multe de la Mourinho, nu a fost un super jucator. Hagi ar pregati un joc ofensiv , dar Mourinho este un cinic, din toate punctele de vedere. Ferguson si Ancelotti sunt peste Mourinho. El este doar anul acesta numarul unu. Este trist ce face Mourinho. Daca ar juca toate echipele precum cele ale lui Mourinho, nu ar mai veni nimeni la stadion", a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

Tehnicianul celor de la Sahtior si-a continuat sirul acuzatiilor la adresa lui "The Special One", despre care a mai spus ca nu da sanse jucatorilor tineri.

"El nu promoveaza jucatori tineri ca mine, el vrea doar jucatori maturi. Vedeti ce probleme are cu Balotelli ", a tunat Lucescu.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea