Social

#excludere din psd #mircea geoana #psd #partid

Mircea Geoana va fi exclus din PSD

Conducerea PSD a votat luni pentru excluderea lui Mircea din partid, decizia finala urmand sa fie luata de catre Comitetul Executiv care se va reuni pe 22 noiembrie.

Mircea Geoana s-a aratat consternat, spunand ca excluderea sa este o "faradelege" si ca istoria va consemna acest "moment rusinos".

In replica, Victor Ponta a explicat ca PSD isi doreste ca cel care ocupa functia de presedinte al Senatului, posibil inlocuitor al lui Traian Basescu, sa fie o persoana de incredere , iar Mircea Geoana are o incredere stirbita.

Tot luni, PSD a cerut inlocuirea lui Geoana din functia de presedinte al Senatului, dar solicitarea a fost respinsa ca neregulamentara. In schimb, partidele de la putere abia asteapta ca PSD sa ceara ca Geoana sa fie revocat, pentru a-i putea lua locul de presedinte al Senatului.

Traian Basescu a spus ca inlaturarea lui Geoana de la Senat este una dintre cele mai mari prostii facute de Opozitie, care pune pe tava Puterii una dintre cele mai importante functii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea