Social

#mircea geoana # usl #politica

Mircea Geoana: Tineti unitatea USL-ului

Mircea Geoana a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca USL este singura sansa a tarii, facand apel la liderii sai pentru a tine alianta unita.

Geoana a spus ca a simtit in ultima perioada unele tensiuni in sanul USL. "Am simtit in ultimele zile anumite declaratii la nivelul USL.(...) Tineti unitatea USL-ului. Pastrati o forta politica capabila sa invete ca cioburile lasate dupa era Basescu nu pot fi transformate intr-un vas frumos si cristalin", a declarat acesta.

Fostul presedinte al PSD a tinut sa precize ca alegerile prezidentiale din 2009 nu au fost fraudate in strainatate, ci in interiorul tarii. "Nu s-a fraudat in strainiatate alegerea lui Traian Basescu din 2009, ci acasa, afara s-a facut reglajul fin. Peste tot in tara eu am castigat peste Basescu cu cateva procente, in sectiile speciale el a castigat cu peste 50% in defavoarea mea. Statistic nu este posibil", a afirma Mircea Geoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea