Social

#mircea geoana #ofiteri #sri #mapn #militari avansati

Mircea Geoana: O parte dintre militarii avansati in grad de MApN sunt ofiteri acoperiti ai SRI

Senatorul independent sustine ca o parte dintre cadrele inaintate in grad de Ministerul Apararii Nationale (MApN) sunt ofiteri acoperiti ai Serviciului Roman de Informatii (SRI).

"Este o greseala grosoloana a acestui partid (UNPR - n.r) ca s-a folosit de gradele militare ca sa-si multumeasca oamenii. Turcescu poate a fost inaintat in grad, ca locotenent-colonel, pentru ca este un bun moderator. Dar ceilalti care au fost inaintati in grad de MApN, o parte din ei sunt ofiteri acoperiti ai Serviciului Roman de Informatii. (...) Gabriel Oprea are patru stele. Pai cine mai are patru stele in Romania?", a declarat Mircea Geoana, duminica seara, la Realitatea TV.

Geoana atrage totodata atentia ca avansarile in grad din armata se fac la fel de usor precum se acorda diplomele. "Avem o problema cu lejeritatea cu care se acorda diplome in Romania. Poate e momentul sa luam cativa ani din spate si sa ne uitam mai serios. (...) Lejeritatea cu care se acorda diplome vad ca s-a transmis si in armata", a spus fostul presedinte al Senatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea