Social

#alegeri prezidentiale #sorin ovidiu vantu #mircea geoana

Mircea Geoana dezvaluie "ce am cautat la domnul Vantu cu o seara inainte de dezbaterea finala"

Dupa un an de la alegerile prezidentiale", fostul candidat PSD, Mircea Geoana, a oferit explicatii legata de vizita nocturna la Sorin Ovidiu Vantu .

Geoana a publicat pe blogul personal o confesiune video in care isi cere scuze celor pe care i-a "dezamagit" si in care isi recunoaste "greselile" din campanie.

"Ce am cautat la domnul Vantu cu o seara inainte de dezbaterea finala de la postul Realitatea TV. Aveam deja informatii ca echipa lui Traian Basescu se afla in posesia intrebarilor pe care moderatorul trustului Realitatea urma sa le adreseze celor doi candidati in dezbaterea de a doua zi. Si am dorit sa aflu de la sursa, de la patron, care sunt aceste intrebari si daca se poate asigura un teren de joc egal intre cei doi candidati.

Nu cunosteam episodul d-lui Popa si arestarea lui cu o zi inainte undeva in Asia. Dl. Basescu a mintit ca vizita mea avea legatura cu acest subiect", a explicat Mircea Geoana.

"Dupa prezidentiale, contactul meu cu dl. Vantu a fost incheiat, n-am discutat nici de afaceri, nici de Popa", a mai completat presedintele Senatului.

Mircea Geoana sustine in continuarea ca alegerile din 2009 au fost fraudate de PDL "cu un milion si poza lui Basescu in cutia postala".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea