Social

#mircea geoana apartament #ion bazac geoana #declaratie avere geoana

Mircea Geoana are cateva lipsuri in declaratia de avere

Ultima declaratie de avere a lui Mircea Geoana, postata marti pe site-ul Senatului si datata 16 decembrie 2008, nu contine referiri la un apartament din Baneasa pe care acesta il detine si nici la banii imprumutati de la socri.

Si asta cu toate ca reprezentantii cefin Real Estate , firma care ii construieste lui Mircea Geoana un apartament in Baneasa, au confirmat marti pentru Cotidianul ca seful Senatului a incheiat contractul pentru respectiva locuinta pe 21 noiembrie 2005.

Ei au sustinut ca seful Senatului a platit deja un avans si urmeaza sa plateasca si celelalte rate pentru apartament, pana in 2009. Intrebat cat costa apartamentul si cati bani a achitat pana in prezent Mircea Geoana, directorul general al CEFIN Real Estate , George Margescu, a declarat: "Noi nu va putem oferi acest gen de informatii, deoarece acestea fac parte dintr-un contract privat, incheiat intre firma noastra si domnul Geoana, si nu pot fi facute publice.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea