Social

#mircea geoana #psd #Mircea Geoana psd

Mircea Geoana a revenit in PSD

Revenirea senatorului independent Mircea Geoana in PSD a fost confirmata de catre Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.

"Din informatiile pe care le am, stiu ca (Mircea Geoana - n.r.) s-a reintors in PSD si va candida pe listele USL. Isi va pastra acelasi colegiu", a declarat vidcepresedintele PSD, pentru Ziare.com.

Vangelie a precizat ca decizia a fost luata dupa o serie de discutii purtate intre Victor Ponta, liderul social-liberalilor, si Mircea Geoana.

"Cred ca e o decizie pozitiva, pentru ca avem nevoie sa strangem toate fortele langa noi si nu sa ne disipam. Cred ca decizia domnului presedinte Ponta a fost foarte buna", a mai declarat edilul sectorului 5.

Marian Vanghelie confirma astfel declaratiile lui Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, care afirmase, miercuri, ca Geoana este din nou membru PSD si ca va candida pe listele USL la alegerile parlamentare din decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea