Social

#politica #mircea diaconu #alegeri parlamentare #senator pnl

Mircea Diaconu candideaza pentru un nou mandat de parlamentar

Mircea Diaconu, senator PNL, a anuntat, luni, dupa incheierea sedintei Biroului Permanent Central al partidului, ca isi va depune candidatura la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie.

"Voi candida si candidez exact in acelasi colegiu, si cine are chef sa ma conteste, are o luna sa ma conteste, si se judeca rapid contestatia lor asupra candidaturii. In subiectul asta, este mandatul existent, nu cel urmator", a declarat Diaconu.

In legatura cu incompatibilitatea sa, fostul ministru al Culturii sustine ca nu isi va da demisia din Senat.

In 2011, inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au sesizat Parchetul Inaltei Curti de Casatie de Justitie, in legatura cu incompatibilitatea in care se afla in perioada respectiva senatorul liberal, care ocupa in acelasi timp si functia de director al Teatrului Nottara din Bucuresti.

Instanta suprema l-a declarat incompatibil, Mircea Diaconu demisionand din functia de ministru al Culturii la data de 18 iunie 2012.

Foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea