Social

#mircea badea #guvern #autostrada

Mircea Badea s-a dezbracat pentru autostrada

Mircea Badea a pierdut pariul cu Emil Boc si s-a dezbracat in fata guvernului, pentru ca primul tronson al autostrazii Transilvania a fost terminat pana la sfarsitul anului.

Prezentatorul a promis in urma cu mai multe luni ca va "defila gol, cu pene pe fund, in fata Guvernului", daca cei 42 de km de autostrada vor fi inaugurati in 2010.

In boxeri si cu pene pe fund, Mircea Badea a tinut un discurs in Piata Victoriei la minus 7 grade Celsius, joi seara.

"Cetateni, o data la 5 ani iata ca ma gasesc aici langa muzeul Antipa , in fata guvernului Romaniei. De fiecare data am o treaba cu primul ministru, in 2004 cu Adrian Nastase, acum, in 2009 cu Emil Boc. In acest moment sunt minus 7 grade. Da, pentru ca voi cetateni ati vrut autostrada intre Turda si Gilau, am facut tot ce am putut. Trebuie sa transmit un mesaj primului ministru: Boc, dormi? Boc, trezeste-te sunt eu, cetateanul Romaniei, la anul sa faci o bucata de autostrada mai lunga si s-o faci ca lumea. Si zi-i lui Berceanu ca penele nu intra la guvernare", a spus Mircea Badea.

Filmuletul, in care apare si Mihai Gadea, a fost difuzat luni seara, la Antena 3.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea