Social

# decese colectiv #victime colectiv #colectiv

Minus 57. O alta victima s-a stins!

Astazi dupa-amiaza, o alta persoana ranita in incendiul de la club Colectiv s-a stins la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

In varsta de 37 ani, cea de-a 57-a victima a clubului groazei a fost transferata in cursul zilei de miercuri de la Spitalul “Sf. Ioan” la Spitalul de Arsi.

In continuare sunt 45 de raniti in spitalele din Bucuresti, dintre care 13 se afla in stare grava, iar opt in stare critica. Despre cei din urma, medicii spun ca starea lor poate oscila de la ora la ora.

In spitalele din strainatate sunt internati 30 de pacienti in stare stabila.

De altfel, in cazul ranitilor care au fost transferati in strainatate si au decedat acolo, au fost repatriate cinci trupuri neinsufletite, urmand ca joi si vineri sa fie aduse in tara alte trei, potrivit MAE. Joi ajunge in tara sicriul cu trupul neinsufletit al unui tanar decedat in Marea Britanie, iar in cursul zilei de vineri alti doi care au murit in Marea Britanie si Germania.

Din respect fata de familiile victimelor si conform prevederilor legale referitoare la respectarea vietii private nu vor fi comunicate public detalii cu privire la identitatea victimelor sau coordonate privind transportul trupurilor neinsufletite, a subliniat MAE.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea