Social

#raniti colectiv # incendiu colectiv #morti colectiv

Minus 55. Cine este ultimul ranit din incendiul Colectiv care si-a pierdut viata

Vineri, o alta victima a incendiului din Colectiv a pierdut lupta cu viata. Ironia face ca Loredana era vazuta ca fiind un "miracol" deoarece a reusit sa supravietuiasca transferului in strainatate, in ciuda ranilor grave pe care le-a suferit.

Loredana Dărescu avea 29 de ani, era din Brăila şi lucra la Bucureşti pentru o companie americană. Ea a fost transferată în stare gravă, în 10 noiembrie, de la Spitalul de Arşi din Capitală, la BG Clinic Ludwigshafen din Germania, unde a trecut printr-o intervenţie chirurgicală.

Tanara s-a alaturat lungului sir al victimelor incendiului din Clubul Colectiv din 30 noiembrie. Printre acestea se numara jurnalisti, muzicieni, arhitecti, dar si anajati ai barului. Cea mai tanara victima ar fi implinit 19 ani. De asemenea, patru dintre cei cinci membri ai trupei Goodby to Gravity si-au pierdut viata. Odata cu moartea Loredanei, se adeveresc prevziunile sumbre ale oficialilor care au declarat ca numarul victimelor din Colectiv s-ar putea dubla in urmatoarele saptamani de la data tragediei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea