Social

#biserica intacta #attica #incendii #grecia #biserica #minune

Minune in Attica. O biserica a ramas intacta, desi totul ardea in jur

Minune in Attica, Grecia, dupa ce o biserica a ramas neatinsa de flacari, desi in jurul sau totul ardea. Jumatate din insula Evia a fost mistuita de flacari, iar localnicii stau in case si sunt sfatuiti sa apeleze la salvatori daca vad foc. In Attica, incendiile au mistuit totul in aproape 20 de minute, potrivit digi24.ro. 

 

Oamenii au ramas insa uimiti dupa ce au observat o minune. Desi totul in jur a ars, o biserica a ramas neatinsa de flacari, incendiul oprindu-se fix la poarta lacasului sfant, aflat la la cativa metri de o locuinta care s-a facut scrum, este neatinsa. Flacarile s-au oprit la nivelul gardului ei si nu au ajuns la pereti. Pentru localnici, a fost un semn divin.

Oamenii din regiunea Attica si din insula Evia nu au voie sa intre in paduri, unde pompierii se asteapta sa izbucneasca noi focare, din cauza temperaturilor extrem de mari.

142 de pompieri romani au fost trimisi in Grecia pentru a ajuta la stingerea focarelor. Pompierii de la sol, inclusiv cei romani, vor primi sprijin si pe cale aeriana, elicopterele si avioanele putand arunca tone de apa de la inaltime.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea