Social

# vacanta de 1 mai #masca de protectie # 1 mai #minivacanta de paste #munte #litoral

Minivacanta de Paste si 1 Mai. Se renunta la masca de protectie pe plaja?

A mai ramas putin pana la minivacanta de Paste si de 1 Mai. Multe persoane si-au facut deja planuri pentru o evadare pe litoral pentru deschiderea sezonului estival. Vestea buna este ca s-ar putea renunta la purtarea mastii de protectie pe litoral, in aer liber.

 

Propunerea a fost facuta de ministrul de Interne, lucian Bode. De asemenea, Bode a mai precizat ca restrictia ar putea fi ridicata si pentru cei care merg la munte.

Propunerea trebuie sa ajunga pe masa Comitetul National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) pentru ca el decide toate masurile luate in timpul pandemiei de COVID.

Cu toate acestea, Bode a declarat ca petrecele specifice de 1 Mai nu vor avea loc, msura fiind destinata doar turistilor care merg in vacanta si respecta masurile sanitare si de distantare. 

“Ne dorim ca pas cu pas, in functie de evolutia acestei epidemii, in functie de modul in care Guvernul va ridica gradual restrictiile impuse, tot gradual ne putem gandi ca intr-un viitor apropiat aceste petreceri sa fie permise, tot cu respectarea anumitor reguli. In acest moment nu avem o reglementare care sa permita acest lucru”, a declarat Lucian Bode, potrivit realitatea.net. 

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea