Social

#Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, despre relaxarea restrictiilor: "Vor fi anumite ore, pe categorii de varsta"

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut primele declaratii espre relaxarea restrictiilor in perioada urmatoare. Aceasta a respins planul potrivit caruia varstnicii sa fie scosi din familii pe vreme de pandemie.

Tataru a vorbit si despre strategia de relaxare a restrictiilor impuse de autoritati.

"Sunt multe propuneri de la Comitetul stiintific. Vom face o evaluare peste o saptamana. Cand va veni vorba de relaxare, se va face pe fiecare localitate. Ne gandim sa vedem in functie de spitalele suport, ca cei asimptomatici sa plece in zone tampon, sa nu infecteze. Pana la un prim test negativ, sa fie dusi in zonele tampon. NU vom scoate varstnicii din familii.

Relaxarea va fi in functie de ore, cu protectie, in mod diferit de categoriile de varsta, si de fiecare localitate. Asteptam sa ajungem la un numar constant de cazuri, si apoi vedem.

Va fi un program in care persoanele in varsta se vor putea relaxa, nu e vorba de restrictii”, a spus ministrul Sanatatii, la Digi24.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea