Social

#numar decese Colectiv # decese colectiv #victime colectiv #colectiv

Ministrul Sanatatii, despre numarul real al victimelor din Colectiv

In ultimele zile, numeroase zvonuri circula pe retelele de socializare, inc;lusiv ca numarul real al victimelor ar fi fost mare! Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a comentat informatiile potrivit carora numarul celor care au murit in Colectiv este mult mai mare decat cel anuntat oficial.


”Apartinatorii au venit din primul moment. Ei au vazut daca sunt in viata sau nu, apartinatorii au fost folositi si in procesul de identificare, mai ales ca foarte multi erau greu de identificat. imi pare rau ca sunt oameni care cred asa ceva, dar nu este adevarat. E o prostie pe care nu siu cine si de ce are interesul s-o arunce in spatiul public”, a spus Nicolae Banicioiu.

”Afirmatiile conform carora au fost oameni in moarte clinica, care au fost tinuti in viata de aparate sunt facute de oameni care nu inteleg ce inseamna terapie intensiva. Ranitii au fost pusi pe ventilatie pentru ca aceasta er singura posibilitate de a fi tinuti in viata in noaptea respectiva. Inteleg confuzia si nelinistea unora, dar s-au dat aceste explicatii si sunt surprins sa constat ca sunt oameni care continua cu aceste zvonuri pentru ca fac rau si apartinatorilor si pacientilor”, a mai declarat oficialul pentru Adevarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea