Social

#constantin nita #ministru imm #vizita oficiala chisinau

Ministrul pentru IMM, la Chisinau, in prima sa vizita oficiala

Aflat la Chisinau in prima sa vizita in calitate de ministru al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comert si Mediu de Afaceri , Constantin Nita, s-a intalnit joi, cu prim-ministrul Republicii Moldova Zinaida Greceanii .

La intrevedere au participat reprezentantii Ministerului, printre care secretarul de stat Gheorghe Marin si directorul general Mircea Toader, precum si Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Filip Teodorescu, informeaza Amos News.

Premierul zinaida greceanii l-a felicitat pe ministru pentru investirea in functie, exprimandu-si speranta ca noul Guvern al Romaniei va contribui la dezvoltarea continua a colaborarii economice si schimbului comercial intre tarile noastre.

Totodata, prin intermediul ministrului Nita, Zinaida Greceanii a transmis omologului sau roman Emil Boc un mesaj referitor la necesitatea urgentarii deschiderii punctului international de frontiera Lipcani-Radauti, mentionand ca partea moldoveneasca a indeplinit toate masurile convenite la nivel bilateral pentru realizarea acestui proiect.

In cadrul intrevederii au mai fost discutate aspecte cu privire la cooperarea bilaterala intre Republica Moldova si Romania, fiind mentionata tendinta pozitiva inregistrata in ultimii ani in relatiile comercial-economice intre cele doua state.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea