Social

Ministrul Muncii sustine ca ajutoarele sociale sunt folosite in scop electoral

Proprietari de vile care primesc ajutoare sociale si sarmani carora li se conditioneaza ajutorul de votul pe care-l vor da. Situatia paradoxala a fost adusa la cunostinta presei de ministrul Muncii, Paul Pacuraru .Ministrul spune ca a cerut directiilor de munca din mai multe judete sa ancheteze aceste cazuri, dupa ce a primit reclamatii din teritoriu.

Mai mult, Paul Pacuraru sustine ca a aflat chiar de situatii in care unii primari, aflati in campanie electorala , le cer oamenilor care primesc ajutor de stat sa-i voteze pentru ca altfel nu mai primesc bani.

"Am fost in Severin, Olt, Dolj unde oamenii s-au plans ca in primul rand, venitul mediu garantat este folosit de primari in campanie electorala. (...) Si in al doilea rand, mi s-a sesizat ca oamenii care au o stare foarte buna au primit venitul mediu garantat ca asa a stabilit primarul. (...) Am cerut directiei de munca sa verifice imediat, sa faca o verificare", a declarat Paul Pacurau.

In prezent, valoarea venitului minim garantat este de 100 de lei si se acorda doar celor care n-au nicio sursa de trai.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea