Social

#ministrul muncii #salarii bugetari #mariana campeanu #cas pensii

Ministrul Muncii: Salariile bugetarilor vor fi reintregite cu 15%

Salariile bugetarilor vor creste cu 15%, iar CAS-ul perceput ilegal pensionarilor va fi restituit. Anuntul a fost facut miercuri de Mariana Campeanu, ministrul desemnat al Muncii, la Realitatea TV.

"Este cert si pot sa confirm ca vom reintregi salariile cu 15% si vom restitui pensionarilor banii care au fost opriti in mod abuziv prin contributia de sanatate care a fost calculata la intreaga pensie. Acest lucru pot sa confirm. Termenele, cum, cand, in transe egale, in doua-trei transe, asta se va stabili de urmatorul guvern, daca va fi validat de Parlament. Aceste lucruri se vor implini. Le-a anuntat si primul ministru. Modul de indeplinire va fi anuntat in programul de guvernare si pana luni nu mai este mult", a declarat Campeanu.

Mariana Campeanu a mai precizat ca va preciza o data exacta abia dupa ce se va incheia auditul pe care intentioneaza sa-l faca la Ministerul Muncii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea