Social

# medici nevaccinati #doza a treia #cseke attila #vaccin

Ministrul interimar al sanatatii, Cseke Attila, a primit a treia doza de vaccin! Mesajul transmis medicilor nevaccinati

Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a primit, in aceasta dimineata, a treia doza de vaccin impotriva COVID-19. Imunizarea a avut loc la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” din Capitala. Tot aici si tot cu a treia doza s-a vaccinat si vicepremierul Kelemen Hunor, presedintele UDMR.

 

"Am venit astazi la Spitalul Militar pentru a ma vaccina cu cea de-a treia doza de vaccin anti-Covid. Din ziua de astazi, toti cei acre s-au vaccinat cu schema completa cu cele doua doze si au trecut cel putin 6 luni pot cere vaccinarea cu cea de-a treia doza. Recomand tuturor si indemn pe toata lumea. Sunt peste 1.100.000 de cetateni romani, personal medical, dar nu numai, care se incadreaza la aceasta actegorie si care se poate vaccina cu cea de-a treia doza. 

Pana azi dimineata, in platforma in care se pot programa pentru cea de-a treia doza sunt programati aproximativ 12.000 de persoane dintre cei care pot lua acest acest avccin. Indemnul nostru si recomandarea noastra in continuare este si pentru cei care pana astazi nu s-au vaccinat de a se vaccina", a afirmat Cseke Attila, potrivit realitatea.net.

De asemenea, ministrul interimar a precizat ca ieri, 27 septembrie, Ministerul Sanatatii a pus in transparenta decizionala proiectul de lege privind obligativitatea certificatului digital al UE pentru personalul medical, personalul din IGSU si Inspectoratul General de Aviatiei, dar si pentru cel din laboratoarele medicale. "Este o masura necesara in aceasta perioada, o masura care se va aplica pe perioada starii de alerta. Proiectul legislativ va fi introdus in Guvern", a mai spus ministrul interimar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea