Social

#inghetare an scolar #scoli inchise #an scolar

Ministrul Educatiei: "Nu se ingheata anul scolar"

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca nu se pune problema inghetarii anului scolar. Aceasta a facut un apel la calm si a recomandat parintilor si cadrelor didactice sa se informeze doar din surse oficiale, noteaza digi24.ro.

"Fac un apel la calm. Nu se pune sub nicio forma problema inghetarii anului scolar, elevii si studentii nu vor repeta anul scolar sau universitar. Indemn parintii, cadrele didactice, elevii si studentii sa se informeze doar din surse oficiale", a spus Monica Anisie.

„Suspendarea va ramane pana cand situatia in care ne aflam va fi una buna si nu va pune in pericol siguranta si sanatatea copiilor”, a adaugat ministrul.

Ea a precizat ca Ministerul Educatiei lucreaza la o serie de masuri pentru cei care au de dat examene la sfarsitul acestui an scolar.

„Noi lucram la o serie de masuri pentru a asigura recuperarea si dorim sa oferim posibilitatea copiilor de a incheia cu bine examenele si anul scolar. Cred ca trebuie sa fim responsabili si sa aratam solidaritate, sa invatam de acasa. ii incurajam pe profesori sa utilizeze suita de aplicatii online, am incheiat si un contract cu televiziunea romana sa pastram un contact cu elevii”, a spus Anisie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea