Social

#andronescu #educatie #ministru #buget #demisie

Ministrul Educatiei ia in calcul varianta demisiei

Ministrul Educatiei se gandeste sa demisioneze din cauza bugetului mic pe care il are la dispozitie institutia pe care o conduce. Ecaterina Andronescu a declarat astazi ca nu o tenteaza functia de ministru si ca, in cazul in care nu va putea sa-si duca la indeplinire planurile pe care le-a inceput, va lasa locul altcuiva.

Sefa de la Educatie a precizat astazi ca se gandeste la varianta demisiei, ca o modalitate de a protesta fata de rectificarea negativa de 676 de milioane de lei aplicata invatamantului. Andronescu a mentionat faptul ca va cauta intai toate solutiile pentru a merge mai departe cu ideile pe care le-a inceput.

"Daca e posibil, am de ce sa merg mai departe, daca nu e posibil, poate ca altcineva are solutii mai miraculoase. Daca asta va aduce mai multe resurse Educatiei n-as avea o problema pentru ca, din punctul meu de vedere, masurile de reforma de care este nevoie au fost singurele care m-au determinat sa ma intorc la Ministerul Educatiei", a subliniat Ecaterina Andronescu, citata de Gandul.

Ministrul a precizat faptul ca nu ar vrea sa intre in randul ministrilor care isi depun demisia din cazul bugetului, facand astfel referire la exemplul lui Mircea Miclea , fostul ministru care a parasit conducerea ministerului in momentul in care nu a primit bugetul pe care l-a dorit. Andronescu a precizat insa ca nu o tenteaza atat de mult scaunul de ministru, incat sa sacrifice planurile pe care le-a inceput in domeniul Educatiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea