Social

#politist pedofil #Carmen Dan

Ministrul de Interne, prima declaratie despre cazul politistului-pedofil

Carmen Dan, ministrul de Interne, a facut primele declaratii cu privire la scandalul politistului-pedofil. Ministrul asteapta mai multe demisii pe biroul sau!

Carmen Dan, a remarcat marti ca niciun sef din Politie nu a facut un pas înapoi, la o zi dupa ce le-a solicitat acest lucru, în contextul generat de depistarea politistului acuzat ca a agresat sexual doi minori.

“Pana acum am decat (n.r- varianta corecta DOAR) informatiile pe care le cunoasteti si dumneavoastra, date aseara de purtatorul de cuvant al Politiei. Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas în spate, probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate”, a declarat Carmen Dan la sediul MAI.

Ministrul de Interne a precizat ca l-a informat si pe premier despre situatie si masurile dispuse, dar si ca urmeaza sa aiba o întalnire cu specialistii din cadrul Centrului de Testare Psihologica pentru a discuta despre acest caz.

Agentul de politie a fost retinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pentru doua infractiuni de agresiune sexuala asupra unor minori.

“La data de 8.01.2018, procurori criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus punerea în miscare a actiunii penale si retinerea pentru o perioada de 24 de ore fata de inculpatul S.E. sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de agresiune sexuala”, informa un comunicat al Parchetului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea