Social

#liviu dragnea sporuri #sporuri prime politisti

Ministrul de Interne, nemultumit ca li se taie sporurile politistilor

Ministrul Administratiei si Internelor , Liviu Dragnea , a declarat vineri ca este nemultumit de bugetul pe care l-a primit ministerul sau, si in special de faptul ca lucratorii MAI nu vor primi sporuri, prime si nu li se vor plati orele suplimentare.

"Sunt extrem de suparat din doua puncte de vedere: ceea ce se doreste ca primele, sporurile sa fie eliminate ne dezavantajeaza foarte tare si nu ne da mari sperante ca lucratorii din MAI, pe care acum ii vedeti la ce presiune sunt supusi si cum lucreaza zi si noapte sa asteaptam rezultate de la ei", a declarat Dragnea la Sinaia.

Ministrul a spus ca este nemultumit si din cauza banilor ce vor veni si de la autoritatile locale pentru ca, in perioada de criza, nu sunt fonduri suficiente. Bugetarii nu vor beneficia de prime si sporuri incepand cu luna martie, salariile vor creste cu 5%, raportat la rata inflatiei, iar orele suplimentare nu vor fi platite, ci vor fi compensate prin acordarea de zile libere , pentru a reduce cheltuielile de personal cu 20%, a decis joi Guvernul.

Ministerul Administratiei si Internelor are alocat pentru acest an un buget de 2,5% din produsul intern brut (PIB), spun surse guvernamentale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea