Social

#mesaj #ministru interne #marcel vela

Ministrul de Interne, mesaj catre cei care se aduna in grupuri mari si ignora masurile de protectie

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, trage un semnal de alarma dupa ce a observat ca foarte multi romani nu au respectat regulile de distantare sociala in a doua zi a starii de alerta, in conditiile in care pandemia nu s-a incheiat, potrivit Agerpres.

"Fac acest lucru in numele tuturor celor care am indurat si respectat reguli timp de doua luni, dorind oprirea si diminuarea pandemiei, luptand pentru protejarea sanatatii celor dragi.

Stimate doamne, stimati domni, virusul inca nu a fost invins! (...)

Nu aruncati pe geam efortul dumneavoastra si al tuturor cetatenilor responsabili, riscand o explozie de cazuri sau, mai rau, carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati, din cauza greselilor din urmatoarele zile," a scris Marcel Vela pe pagina de Facebook.

"Folositi-va energia doar pentru a face lucruri frumoase"

Ministrul subliniaza ca daca unii dintre cei care se strang in astfel de grupuri sunt deja sau devin pozitivi in urmatoarea saptamana, in urma anchetei epidemiologice toti cei care au intrat in contact cu ei vor ramane izolati la domiciliu inca 14 zile, in loc sa se bucure de masurile de relaxare din aceasta perioada.

"Folositi-va energia doar pentru a face lucruri frumoase si a va proteja sanatatea dumneavoastra, dar si pe a celor din jur.

Ca voi toti, imi doresc sa inregistram peste doua saptamani rezultate si mai bune pentru a putea fi optimisti si a creiona urmatoarea varianta de relaxare a masurilor anti-Covid," se mai arata in mesaj.

Peste 100 de persoane au protestat in Piata Victoriei, fata de masurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia de COVID-19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea