Social

Ministrul David a patrulat pe strazile Brailei

Ministrul Administratiei si Reformei Administrative, Cristian David, a vrut sa cunoasca realitatea din cartierele rau famate ale Brailei pe timp de noapte, motiv pentru care a cerut autoritatilor locale sa-l insoteasca intr-o "patrulare" pe strazile cu probleme.

Ministrul Cristian David a mers insotit de primarul Constantin Cibu, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, cms . Catalin Chivu, si seful Inspectoratului de Jandarmi al Judetului Braila, col . Vasile Silion, prin cartierele Radu Negru si Viziru, pentrua vedea cum arata strazile dupa caderea noptii.

"Ministrul David a venit, practic, sa poarte o discutie cu sefii institutiilor care au in vedere siguranta cetatenilor, linistea si ordinea publica. A vrut sa vada cu ochii lui cum arata cartierele de care tot a auzit prin presa, iar eu l-am asigurat ca, cel putin din punctul de vedere al iluminatului public, Primaria si-a facut treaba, insa a insistat sa mearga pe jos, pe cateva strazi, pentru a se asigura de acest lucru.

A stat de vorba cu cateva persoane care nu stiau cine e, dar i-au spus ca Politia isi face treaba si ca lucrurile nu mai stau atat de rau ca acum cativa ani. A fost multumit de asta, dar nu prea i-a convenit faptul ca nu sunt destule patrule mobile prin cartiere. Adica sa circule mai multe masini, la intervale orare mai scurte una fata de alta, cu luminile aprinse, dar fara sirena. Oricum, a precizat ca se va gandi la o modalitate de a duce acest lucru la indeplinire", a spus Cibu.

In conditiile in care in urma cu numai cateva zile seful IPJ Braila facea cunoscut faptul ca masinile politiei nu mai au benzina decat pana la sfarsitul acestei luni, iar bugetul alocat este abia la o treime din solicitari, este greu de crezut ca brailenii vor vedea mai multe patrule pe strazi.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea