Social

#universitate #ecaterina andronescu #universitatea spiru haret

Ministrul Andronescu spune ca Universitatea Spiru Haret nu mai are voie sa faca inscrieri

Universitatea Spiru Haret ( USH ) nu mai are voie sa organizeze cursuri de invatamant la distanta iar inscrierile pe care le face ilegal vor conduce la scoaterea ei in afara legii. Aceasta este declaratia facuta de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, care a precizat ca rectorul acestei institutii de invatamant nu mai este validat de Ministerul Educatiei din anul 2000.

Andronescu a spus ca toate centrele de invatamant la distanta ale USH, din tara si din afara tarii, sunt inchise.

Potrivit Realitatea.net, ministrul a precizat ca oficial nu exista informatii ca universitatea face in continuare inscrieri la specializarile neacreditate, dar ministerul va face un nou control dupa inceperea noului an universitar.

"Daca universitatea refuza sa aplice legea si continua inscrierile o vom scoate in afara legii”, a declarat ministrul la Realitatea.net Live. Andronescu a adaugat ca seful USH nu a mai fost validat de catre Ministerul Educatiei de aproape 10 ani, adica din anul 2000.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea