Social

Ministri PNL, numiti sefi peste filialele cu scandal

Noul sef interimar al filialei Dolj a PNL este suceveanul Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii . La Vaslui a fost trimis sa faca ordine, ca presedinte provizoriu de filiala, un alt ministru liberal, Cristian David.
Delegatia Permanenta a PNL l-a debarcat pe deputatul Horatiu Buzatu din functia de presedinte al PNL Dolj, care a ramas membru in Biroul Permanent Judetean, si a numit, la sfirsitul saptaminii trecute, noua conducere interimara a partidului pe plan local.

Functia de presedinte va fi ocupata de actualul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, iar in Biroul Permanent Judetean au mai fost cooptati senatorii Mihai Lupoi si Mario Oprea, precum si alti membri de partid . Demiterea lui Buzatu a fost motivata de desele scandaluri din sinul partidului, care l-au avut ca protagonist chiar pe fostul presedinte. Miine vor avea loc alegerile de filiala pentru desemnarea definitiva a noii conducerii a PNL Dolj.

Si la Vaslui, situatia tensionata din ultima perioada din cadrul filialei PNL, precum si demisia presedintelui Ion Vranceanu au dus la constituirea unui nou birou interimar, condus de ministrul Cristian David. In urma discutiilor si a evaluarilor efectuate, am ajuns la concluzia ca evenimentele reflectate in presa in ultima perioada au afectat imaginea PNL si au determinat o stare de confuzie si nemultumire in rindul membrilor partidului. De aceea, obiectivele propuse de noul birou interimar sint, in primul rind, crearea unui mediu favorabil dezbaterii politice din cadrul partidului, construirea unui dialog deschis si rezolvarea contestatiilor membrilor PNL exclusi din partid, a declarat duminica, pentru Rompres, ministrul David.

In perioada imediat urmatoare, noul birou interimar se va ocupa de organizarea alegerilor in filiala municipala PNL Vaslui si va demara procesul de pregatire a Conferintei Teritoriale PNL Vaslui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea